Bitcoins

Wanneer moet ik BitTorrent-token kopen?

btt

Als u erover denkt dingen van internet te downloaden, is een van de beste dingen die u kunt doen, het gebruik van een proxysite. Met de populariteit van sites als BitTorrent is het geen wonder dat er zo’n goede selectie hiervan beschikbaar is. Er is ook veel variatie bij het kiezen van welke proxyserver u wilt gebruiken. Dus wat is de juiste keuze voor jou?

Het eerste dat u moet weten over het gebruik van een Bit Torrent-proxy, is dat deze een aangepaste configuratie voor u moet hebben. Een gewoon Bit-torrent-programma zal niet werken omdat ze allemaal op dezelfde manier zijn ingesteld. Het zou hetzelfde zijn als proberen een bank binnen te komen met een sleutel onder je jas. Je komt er niet in en je komt er niet uit. Bij dit soort programma’s moet u een unieke gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Dit wordt u meestal gegeven als onderdeel van de Bit Torrent-download.

Als je privacy serieus neemt tijdens het gebruik van Bit Torrent, dan wil je zeker een aangepaste installatie. Een ding dat het verschil maakt, is of u kiest voor een open of gesloten proxyserver. Deze zullen sterk verschillen in de hoeveelheid informatie die ze aan hun gebruikers bekendmaken. Het is verstandig om hiervan op de hoogte te zijn voordat u een beslissing neemt over welk programma u wilt gebruiken.

Een ander ding om over na te denken is dat u misschien een betere snelheid krijgt van een gesloten proxy dan een open.

Omdat het Bit Torrent-programma een peer-to-peer-systeem gebruikt, kunt u zonder problemen veel meer downloaden. Omdat alle verbindingen echter via de site worden gemaakt, moet u er zeker van zijn dat uw firewall correct is ingesteld om deze service te gebruiken. U wilt niet het risico lopen dat uw computer wordt blootgesteld aan hackers via de verbinding met proxysites.

U moet ook nadenken over de hoeveelheid bandbreedte die u gaat gebruiken voor uw Bit Torrent-downloads. Aangezien een groot deel van de downloads afkomstig is van sites met slechte bandbreedtelimieten, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor elke download, ongeacht hoeveel er worden verzonden. Dit betekent dat u in de loop van een jaar meer geld kunt uitgeven dan u van plan was. Als u slechts één of twee keer per jaar Bit-torrent-programma’s wilt gebruiken, zal dit geen groot probleem zijn, maar als u de service meerdere keren per week gebruikt, kunnen uw kosten snel oplopen.

Aan de andere kant zou een goede Bit-torrent-client je in staat moeten stellen om je eigen limieten in te stellen, zodat je geen geld verspilt. Een goed voorbeeld is de Proxyplace-software waarmee u kunt zien welke sites de meeste bandbreedte hebben verbruikt. Ze helpen je ook om de hoeveelheid tijd die je besteedt aan het gebruik van Bit-torrent te beperken door een lopende telling weer te geven. Als u veel gebruik maakt van de service, wilt u waarschijnlijk uw eigen Proxyplace-account kopen en uw eigen limieten instellen.

Klik hier voor meer informatie hier BitcoinMeester