Entertainment

Snaarinstrument spelen – 3 tips om uw podiumeffect te verbeteren

Snaarinstrument spelen – 3 tips om uw podiumeffect te verbeteren

Als snaarinstrumentspeler kun je worden geïntimideerd door het podium. Om dit te overwinnen, moet je uit je comfortzone stappen en een sterke podiumpresentatie ontwikkelen. Als je live optreedt, moet je glimlachen en het gejuich van de toeschouwers erkennen. Het is ook een goed idee om de andere leden van uw groep aan het publiek voor te stellen. Zorg er ten slotte voor dat je het publiek na het evenement ontmoet buitenpodium huren. Zo leer je ze beter kennen en vergroot je je aanwezigheid op het podium.

fase

De eerste stap om je effect op het podium te verbeteren, is door je lichaamstaal te observeren. Terwijl je op het podium staat, moet je je aandacht richten op alle plaatsen waar je heen moet. Zo blijf je alert op je omgeving, terwijl je je publiek niet afleidt door onderuit te zakken of naar beneden te kijken. Deze oefening kan overal worden uitgevoerd. Je kunt het ook op een spiegel oefenen. Dit zal je helpen subtiele lichaamstaalsignalen op te merken en dienovereenkomstig aan te passen.

Tijdens een optreden moet je je aandacht richten waar je ook bent. Markeer de plaats waarvan u niet zeker weet waar u heen gaat. Dit geeft je een gevoel van veiligheid en je kunt oogcontact maken met het publiek. Deze oefening kan overal worden gedaan. Het zal je helpen om zelfverzekerder te worden op het podium. De laatste tip om je podiumeffect te verbeteren is om jezelf te zijn. Probeer jezelf te zijn en laat je natuurlijke charme doorschijnen.

Klik op de link: https://prodium.nl/

Tagged