Geschenken

Rothko's wereldkaart in vijf geweldige kantoorversiertips

Rothko's wereldkaart in vijf geweldige kantoorversiertips

De Wood Map World Map is het iconische product van Rothko geworden en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, maten en configuraties. Deze extra grote kaart is een van de best verkochte kunstwerken aller tijden. De opvallende Wood Map World Map kan worden aangepast met een verscheidenheid aan thema's en ontwerpen om perfect in elk kantoordecor te passen. Voor veel kantoren is deze extra grote kaart de perfecte manier om een gevoel van eenheid en focus in een kamer te brengen of om een centraal punt te bieden voor een groep kantoren. Hieronder volgen vijf tips om de indrukwekkende kaart in uw kantoorinrichting op te nemen wereldkaart hout.

wereldkaart hout

o Gebruik de kaart in het hoofdgebied: u kunt de grote kaart in bijna elk kantoor als centraal punt gebruiken. Deze kaart straalt duurzaamheid uit en zorgt voor een sterk statement in uw hele kantoor. Je kunt het gebruiken als een wandkaart, boven je ingelijste spiegel hangen of in de hoek van een grote kamer hangen. Het grote formaat en de gedurfde kleuren van de kaart zullen onmiddellijk een gevoel van dimensie toevoegen aan elk kantoorgebied.

o Gebruik de Eye-Catcher: The Map op een eenvoudige manier, maar je krijgt nog steeds dezelfde hoogwaardige, rijke look en feel als bij elk ander houten kunstwerk. Met slechts een snelle toepassing van uw favoriete lederlook kantoorstof, zal de kaart een blikvanger creëren die zeker de aandacht zal trekken van voorbijgangers. Je kunt deze blikvanger ook in je woonkamer gebruiken door hem toe te voegen aan een salontafel, bijzettafel of boekenrek. De donkerbruine en zwarttinten van het hout zorgen voor een zachte achtergrond voor elk huismeubilair. U kunt zelfs verschillende accessoires vinden om de kaart te coördineren, zoals een lampenkap, een boekenkast en een vloerkleed.

Klik hier voor meer informatie: Muur-Art

Tagged