Blogging

Basisprincipes van grillen – Wat zijn goede barbecuevleeskeuzes?

bbq vlees

Basisprincipes van grillen – Wat zijn goede barbecuevleeskeuzes?

Als je van lekker BBQ-eten houdt, moet je een plaatselijke slager of vleeswinkel bezoeken. Sommige van de grootste supermarkten hebben nu echter online slagers, dus winkel niet op een plaats waar alles al is voorverpakt of ingevroren. Praat in plaats daarvan met de plaatselijke slager over hun barbecuevlees. U wilt jong vlees van hoge kwaliteit, want oude dieren zullen na verloop van tijd harder worden. Je wilt ook je BBQ-grillvlees kunnen pakken en in de koelkast kunnen bewaren, slechts een paar minuten nadat je het uit de slagerij hebt gehaald.

Er zijn verschillende soorten bbq-vlees waaruit u kunt kiezen bbq vlees. Steaks zijn geweldig om op de BBQ te grillen, omdat ze gemakkelijk te snijden zijn en ze snel gekookt kunnen worden terwijl ze nog warm zijn. Sommige mensen houden ervan om roksteak te grillen, wat kleinere stukjes biefstuk zijn die dwars over het graan worden gesneden in plaats van in het midden zoals de meeste steaks. Als je niet veel tijd over hebt aan BBQ-grillen, dan zou je grote steaks moeten nemen. Deze zijn meestal kleiner van formaat, maar zijn nog steeds erg mals en heerlijk als ze gegrild worden.

Varkenskoteletten kunnen ook een goed barbecuevlees zijn om te gebruiken, vooral als u kleine stukjes varkensvlees grilt. Kleinere stukken varkensvlees zullen sneller gaar worden en u hoeft niet zoveel tijd te besteden aan het koken van het varkensvlees als wanneer u een grote plak vlees zou gebruiken. Als u biefstukken of karbonades wilt kopen, kunt u deze het beste al kant-en-klaar kopen, omdat u overtollig vet moet wegsnijden. Als je klaar bent om ze te koken, gooi je de biefstuk of hak je gewoon op je bbq-grill en wacht je tot hij op temperatuur is.

Klik hier voor meer informatie: CoolToMeatYou.nl